Vi er godkjent medlem av StartBANK

StartBANK er et felles leverandørregister og bransjenettverk for deg som vil levere til bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge.

StartBANK-nettverket gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører. Dette skaper nye forretningsmuligheter for leverandører og reduserer risiko for innkjøpsorganisasjoner

StartBANK administreres av Achilles og brukes av en rekke innkjøperorganisasjoner til å håndtere leverandørinformasjon og risiko, samt å sørge for at de utelukkende bruker seriøse leverandører. Innkjøperne bruker StartBANK til å søke etter egnede bedrifter som kan levere de produkter eller tjenester de ønsker. De kan også bruke flere søkekriterier som: leveringsområde, forretningsetiske standarder samt informasjon fra pålitelige tredjeparter for å sile leverandørene. Tredjeparts online-informasjon som er tilgjengelig via StartBANK: Brønnøysundregistrene, Arbeidstilsynet, Skattedirektoratet (MVA), Dun&Bradstreet, Direktoratet for byggkvalitet, Direktoratet for sikkerhet og samfunnsberedskap og Mesterbrev. Hvis du registrerer deg i StartBANK som leverandør, får din organisasjon muligheten til å synliggjøre egen seriøsitet overfor alle innkjøpere i StartBANK-nettverket. Registrering i StartBANK vil dermed gjøre virksomheten synlig for relevante kundegrupper i bransjen og gi muligheter for å vinne nye kontrakter. Bransjenettverket StartBANK ble startet på grunnlag av et pilotprosjektet “Seriøsitet i byggenæringen” og ble lansert i 2005 i samarbeid mellom Byggenæringens landsforening (BNL), norske myndigheter og Achilles. StartBANK utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig økende kravene til dokumentasjon og behovene for risikohåndtering i bransjen.

Les mer om StartBANK her: https://www.achilles.com/no/community/startbank/