Kontraktsrådgiver


Energy Consult AS søker etter Kontraktsrådgiver.

Dette er en unik mulighet for deg, som ønsker å jobbe med større energi-, industri- og infrastrukturprosjekter, internasjonalt, og i Norge.Stillingen er variert, og noen av arbeidsoppgavene kan være: kalkulasjon, kontraktfaglig bistand, innkjøp, og prosjektgjennomføring.


Dine arbeidsoppgaver

Koordinere kontraktsarbeidet i prosjekter. Kvalitetssikring av kvalifikasjonskrav, og tildelingskriterier ved kontraktinngåelser. Motta, og evaluere tilbud, forberede, og gjennomføre forhandlinger. Påse at evaluering av tilbud gjennomføres, i henhold til anskaffelsesstrategi, og konkurransegrunnlag. Kvalitetssikre, og utarbeide tilbudsdokumentasjon, delta aktivt i kalkulasjonsfasen, og mobiliseringsfasen. Gi faglig støtte innen kontraktinngåelse, endringshåndtering, kontraktopplæring, og kontraktskriving. Ansvar for utarbeidelse av kommersielle, og kontraktbetingelser i tilbud, kontrakter, og rammeavtaler. Bearbeide, og konkretisere problemstillinger, for juridisk vurdering. Være kontaktperson mot ekstern assistanse (jurist/fagorganisasjon) Kunne være teknisk oppmann/mekler, i konflikt saker i Norge (EBA oppmannslisten)


Kvalifikasjoner

○ Minimum 3-årig høyskoleutdanning.○ Juridisk kompetanse. Viktig med god kjennskap til Norsk Standard, og andre relevante kontraktstandarder.○ Erfaring fra større energi-, industri- og infrastrukturprosjekter, internasjonalt og i Norge.○ Det er en fordel med erfaring fra entreprenør bransjen. Gjerne som rådgivende ingeniør, eller tilsvarende rolle hos byggherre.○ Kjennskap til kalkulasjonsverktøyer, og BIM verktøyer.


Ønskede egenskaper

○ Initiativrik, nysgjerrig, og løsningsorientert.○ Evne til å identifisere og håndtere muligheter, og eventuelle risikoer.○ Selvstendig, strukturert, og ansvarsbevisst.○ Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.○ Sterk gjennomføringskraft, med fokus på kvalitet.


Vi kan tilby

○ En utfordrende, og spennende stilling, i et selskap med ambisjoner for videre utvikling.○ Mulighet for å delta på en spennende reise, for å posisjonere selskapet til fremtidens krav, og kundenes forventninger.○ Et aktivt, kompetent, og hyggelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer.○ Spennende kunder, og prosjekter, både internasjonalt og nasjonalt.○ Konkurransedyktige betingelser.○ Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Send oss din søknad

Har du kvalifikasjonene og kunne tenke deg å arbeide hos oss ønsker vi at du tar kontakt med

Roy Ove SvarstadPartner +47 982 41 840  roy.ove.svarstad@energy-consult.no

Kontraktsrådgiver


Energy Consult AS søker etter Kontraktsrådgiver.

Dette er en unik mulighet for deg, som ønsker å jobbe med større energi-, industri- og infrastrukturprosjekter, internasjonalt, og i Norge.

Stillingen er variert, og noen av arbeidsoppgavene kan være: kalkulasjon, kontraktfaglig bistand, innkjøp, og prosjektgjennomføring.


Dine arbeidsoppgaver

Koordinere kontraktsarbeidet i prosjekter.  Kvalitetssikring av kvalifikasjonskrav, og tildelingskriterier ved kontraktinngåelser.  Motta, og evaluere tilbud, forberede, og gjennomføre forhandlinger.  Påse at evaluering av tilbud gjennomføres, i henhold til anskaffelsesstrategi, og konkurransegrunnlag.  Kvalitetssikre, og utarbeide tilbudsdokumentasjon, delta aktivt i kalkulasjonsfasen, og mobiliseringsfasen.  Gi faglig støtte innen kontraktinngåelse, endringshåndtering, kontraktopplæring, og kontraktskriving.  Ansvar for utarbeidelse av kommersielle, og kontraktbetingelser i tilbud, kontrakter, og rammeavtaler.  Bearbeide, og konkretisere problemstillinger, for juridisk vurdering.  Være kontaktperson mot ekstern assistanse (jurist/fagorganisasjon)  Kunne være teknisk oppmann/mekler, i konflikt saker i Norge (EBA oppmannslisten).


Kvalifikasjoner

Minimum 3-årig høyskoleutdanning.  Juridisk kompetanse. Viktig med god kjennskap til Norsk Standard, og andre relevante kontraktstandarder.  Erfaring fra større energi-, industri- og infrastrukturprosjekter, internasjonalt og i Norge.  Det er en fordel med erfaring fra entreprenør bransjen. Gjerne som rådgivende ingeniør, eller tilsvarende rolle hos byggherre.  Kjennskap til kalkulasjonsverktøyer, og BIM verktøyer


Ønskede egenskaper

Initiativrik, nysgjerrig, og løsningsorientert.  Evne til å identifisere og håndtere muligheter, og eventuelle risikoer.  Selvstendig, strukturert, og ansvarsbevisst.  Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.  Sterk gjennomføringskraft, med fokus på kvalitet.


Vi kan tilby

En utfordrende, og spennende stilling, i et selskap med ambisjoner for videre utvikling.  Mulighet for å delta på en spennende reise, for å posisjonere selskapet til fremtidens krav, og kundenes forventninger.  Et aktivt, kompetent, og hyggelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer.  Spennende kunder, og prosjekter, både internasjonalt og nasjonalt.  Konkurransedyktige betingelser. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Send oss din søknad


Roy Ove SvarstadPartner +47 982 41 840  roy.ove.svarstad@energy-consult.no