HMS-leder


Energy Consult AS søker etter en HMS-leder.

Dette er en unik mulighet for deg, som ønsker å jobbe med større energi-, industri- og infrastrukturprosjekter, internasjonalt, og i Norge.

Vi ser etter person som kan lede HMS-arbeidet, for å sikre et trygt og godt arbeidsmiljø, på bygg- og/eller anleggsplassen


Dine arbeidsoppgaver

Lede, og koordinere HMS arbeidet i prosjekter. Forberede prosesser, og planer, for interne, og eksterne revisjoner. Bidra på overordnede risikovurderinger, ved behov. Opprette/ivareta systemer, og struktur, for kontinuerlig oppfølging av HMS-arbeidet


Kvalifikasjoner

Minimum 3-årig høyskoleutdanning. Erfaring fra entreprenør bransjen, rådgivende ingeniør, eller tilsvarende rolle hos byggherre. HMS, og KS-kompetanse. Gode IT-kunnskaper. Erfaring fra, eller kunnskap om bruk av styringssystem, kvalitetsarbeid, og sertifisering. Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. God i norsk, skriftlig, og muntlig.


Ønskede egenskaper

Initiativrik, nysgjerrig, og løsningsorientert. Evne til å identifisere og håndtere muligheter, og eventuelle risikoer. Selvstendig, strukturert, og ansvarsbevisst. Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Sterk gjennomføringskraft, med fokus på kvalitet.


Vi kan tilby

En utfordrende, og spennende stilling, i et selskap med ambisjoner for videre utvikling. Mulighet for å delta på en spennende reise, for å posisjonere selskapet til fremtidens krav, og kundenes forventninger. Et aktivt, kompetent, og hyggelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer. Spennende kunder, og prosjekter, både internasjonalt og nasjonalt. Konkurransedyktige betingelser.Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Send oss din søknad

Har du kvalifikasjonene og kunne tenke deg å arbeide hos oss ønsker vi at du tar kontakt med

Roy Ove SvarstadPartner +47 982 41 840  roy.ove.svarstad@energy-consult.no

HMS-leder


Energy Consult AS søker etter HMS-leder.

Dette er en unik mulighet for deg, som ønsker å jobbe med større energi-, industri- og infrastrukturprosjekter, internasjonalt, og i Norge.

Vi ser etter person som kan lede HMS-arbeidet, for å sikre et trygt og godt arbeidsmiljø, på bygg- og/eller anleggsplassen.


Dine arbeidsoppgaver

Lede, og koordinere HMS arbeidet i prosjekter. Forberede prosesser, og planer, for interne, og eksterne revisjoner.  Bidra på overordnede risikovurderinger, ved behov.  Opprette/ivareta systemer, og struktur, for kontinuerlig oppfølging av HMS-arbeidet.


Kvalifikasjoner

Minimum 3-årig høyskoleutdanning.  Erfaring fra entreprenør bransjen, rådgivende ingeniør, eller tilsvarende rolle hos byggherre. HMS, og KS-kompetanse.  Gode IT-kunnskaper.  Erfaring fra, eller kunnskap om bruk av styringssystem, kvalitetsarbeid, og sertifisering.  Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.  God i norsk, skriftlig, og muntlig.


Ønskede egenskaper

Initiativrik, nysgjerrig, og løsningsorientert.  Evne til å identifisere og håndtere muligheter, og eventuelle risikoer.  Selvstendig, strukturert, og ansvarsbevisst.  Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.  Sterk gjennomføringskraft, med fokus på kvalitet.


Vi kan tilby

En utfordrende, og spennende stilling, i et selskap med ambisjoner for videre utvikling.  Mulighet for å delta på en spennende reise, for å posisjonere selskapet til fremtidens krav, og kundenes forventninger.  Et aktivt, kompetent, og hyggelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer.  Spennende kunder, og prosjekter, både internasjonalt og nasjonalt.  Konkurransedyktige betingelser. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Send oss din søknad


Roy Ove SvarstadPartner +47 982 41 840  roy.ove.svarstad@energy-consult.no